kontakt os

Kontakt

Adresse

Poulstrupvej 124,
9230 Svenstrup J

Kontakt

Tlf: (+45) 41 82 52 99
E-mail: Kontakt@woodii.dk

Åbningstider

Efter aftale

Tilføj din overskrift her

Vi bestræber os på at opretholde en kvalitetspræget og dynamisk kundeservice! Har du spørgsmål til- eller mangler rådgivning om bestillinger, produktion, levering eller andet? Få svar på de mest gængse spørgsmål ved at benytte vores ”FAQ – ofte stillede spørgsmål” eller kontakt os via e-mail, telefon eller kontaktformularen nederst på siden.

Tilføj din overskrift her

Ofte stillede spørgsmål

WOODII´s produkter fremstilles alle med et bærende element af genbrugsmaterialer. Der kan forekomme situationer, hvor anvendelse af nye materialer vil forbedre produkternes design, holdbarhed og kvalitet. Vi tager altid en saglig holdning til dette, for at opnå det bedst mulige slutprodukt.

Møbler i træ/metal kan med fordel vedligeholdes med olie, sæbe, lak, maling og andre produkter. Møblet SKAL vedligeholdes med samme produktart, som er anvendt ved første overfladebehandling. Overfladen slibes let med finkornet sandpapir, er der større pigmenterede pletter/plamager slibes der indtil dette er borte.

–  Er møblet olieret skal der bruges olie
–  Er møblet sæbebehandlet skal der bruges sæbe
–  Er møblet lakeret skal der bruges lak
–  Er møblet malet skal der bruges maling

Overfladerne arter sig meget forskelligt og er derfor et vigtigt element. Sæbe- og oliebehandlingen er let at vedligeholde, men er også mere modtagelige overfor farve, tryk, varme mm. Brydes olien/sæben genbehandles blot med olie/pensel eller sæbe/klud. Lak- og malerbehandling er derimod ekstremt slidstærke overflader. Brydes lakken/malingen er genbehandlingen her er dog mere tidskrævende.

WOODII producere og sælger alle former for specialønskede møbler. Har du specielle ønsker kan du med fordel kontakte os på Tlf. +45 41 82 52 99.

Det afhænger af overfladebehandlingen og materialevalget på det pågældende møbel. Træ og metal kan påvirkes negativt af sol, regn, fugt og andet. Vi anbefaler derfor ikke at henstille møblerne på fugtige overflader, medmindre materialerne er udformet i rustfrit materiel.

Vores standard produktionstid på specialprodukter er 2-3 uger. Produktionstiden udspecificeres individuelt fra ordre til ordre.

Gavekort udsted af WOODII kan indløses via betalingsløsningen på vores hjemmeside eller i vores butik på Poulstrupvej 124, 9230 Svenstrup J.

Ja, det er muligt at afhente ordre i vores fysiske butik på Poulstrupvej 124, 9230 Svenstrup J. Det er vigtigt at ønsket om afhentning fremgår af ordren.

Fysisk Butik

MAN-FRE                Efter aftale

LØR                         Efter aftale

SØN                        Efter aftale

*Der tages forbehold for helligdage

 

Telefonsupport

MAN-FRE                08.00 – 16.00

LØR                         08.00 – 16.00

SØN                        Lukket

*Der tages forbehold for helligdage

Reklamationer fremsendes rettidigt til kontakt@dk. Læs mere i vores handelsbetingelser.

WOODII

Om os 
Webshop
Inspiration 
Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Kundeservice

Kontakt 
Erhverv
Handelsbetingelser
Persondata- og cookiepolitik

Nyhedsbrev

© WOODII – 2021