Handelsbetingelser

WOODII

Poulstrupvej 124,
9330 Svenstrup J
Tlf. (+45) 41 82 52 99
CVR: 35 32 03 18

WOODII modtager online betalinger med Visa/Dankort, MasterCard, MobilePay Online.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Alle beløb på hjemmesiden er inkl. moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)
WOODII benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol, hvilket betyder, at dine data er sikre og ikke kan læses af andre udefrakommende.

WOODII rådgiver kunder indenfor eget erfaringsområde og efter bedste viden på rådgivningstidspunktet. Der tages derfor forbehold for, at senere erhvervet erfaring kan medføre andre løsningsmuligheder. Rådgivningen sker på grundlag af de oplysninge, som kunden har forlagt WOODII. Tilbuddet i 30 dage fra tilbudsdato, såfremt ikke andet er angivet, med forbehold for mellemsalg. Alle tilbud sendes pr. e-mail. Ved bestilling efter tilbudsfristens udløb, forbeholder WOODII sig ret til at hæve eller ændre tilbuddet.

Produktions- og leveringstiden afhænger af ordrens omfang.

 

 • Leveringstiden for råmaterialer f.eks. kabeltromler, paller, traller, pallerammer mm. Ca. 1 uge
 • Leveringstiden for lagervarer er ca. 1 uge
 • Leveringstiden for specialproduceret ordre er ca. 2-3 uger

 

WOODII benytter eksterne transportvirksomheder til levering af ordre. Kunden oplyses om transportvirksomhedens navn, samt forventet leveringstidspunkt når en aftale er indgået. WOODII benytter også intern transport, såfremt det er muligt/aftalt med kunden.

Den almene fortrydelsesret frafalder ved specialfremstilling og bestillingskøb. Kunden har derfor ikke mulighed for at fortryde et sådan køb.  

 

Der 14 dages fuld returret på standardiserede varer. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet. Fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@woodii.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Varens stand, når du sender den retur, samt billeder.

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Kunden afholder selv eventuelle omkostninger, som er forbundet med returforsendelsen

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for fejl, materiale og fabrikation. Dog tager vi følgende forbehold:

 

 • WOODII arbejder med bæredygtige materialer, som varierer i kvalitet, stand og mål. Alle møbler grov slibes og forarbejdes efter kunden ønske. Der kan opstå situationer, hvor træet afgiver plinter, hvilket kunden selv skal regulere med sandpapir eller anden slibemetode.

 

 • Træet er et levende produkt og bliver ved med at kunne bevæge sig. Ligesom møblerne kan gulnes over tid.

 

 • Vi arbejder med genbrugsmaterialer, og der er derfor ikke to møbler, der er ens. Der kan være forskel på struktur, slid, huller, mærker, revner mm.

 

 • Hvis du anvender møblerne udendørs, kan møblet afgive rust, da der er ubehandlede skruer, søm og gevindstænger i træet. Herudover må der forventes at træet udvides i fugtige omgivelser.

 

 • Et ubehandlet møbel vil have godt af at blive efterbehandlet med træbeskyttelse, lak, olie mm. hvis det skal bruges udendørs.

 

 • Epoxy og lak lukker træets overflade og gør det muligt at aftørre, men overfladen vil pådrages brugsspor og ridser over tid.

 

 • Selvom produktet er behandlet med diverse overfladebehandlinger, skal du ikke forvente, at møblet er glat som et laminat møbel.

 

 • Der er ingen reklamationsret på Limited Edition-produkter.

 

 

Reklamation vedrørende fejl og mangler skal meddeles til WOODII i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. 14 dage som rimelig tid, medmindre andet er aftalt.

 

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet. Kunden afholder selv eventuelle omkostninger, som er forbundet med returforsendelsen.

Ved reklamation kontaktes virksomheden:

 

WOODII
Poulstrupvej 124
9230 Svenstrup J
TLF: +45 41 82 52 99

E-MAIL: Kontakt@woodii.dk

WOODII

Om os 
Webshop
Inspiration 
Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Kundeservice

Kontakt 
Erhverv
Handelsbetingelser
Persondata- og cookiepolitik

Nyhedsbrev

© WOODII – 2021